Фейсбук Богомил Грозев да си в днешно време – друг да ти

...
Фейсбук
Богомил Грозев да си в днешно време – друг да ти
Коментари Харесай

Наш известен телевизионер с автопарк за 200 бона

 Фейсбук Богомил Грозев да си в днешно време – различен да ти трепери за банковия заем, а ти да си харчиш парите за скъпи коли и да не ти дреме за нищо. Водещият на Нова, който настойчиво отхвърля да освободи някогашния си тъст Антон Радичев от бремето на ипотеката, разполага не с един, а с цели два първокласни автомобила. И си ги редува, както му пристигна.

Едното возило на Грозев е лимузина " Мерцедес ". Колата разполага с всевъзможни екстри и пътуването с нея е изключително комфортно. Другото транспортно средство на водещия е джип BMW Х1 и също кара хората да ахкат, когато профучи край тях. Именно зад кормилото на този роувър папараците на  " Уикенд "  заснеха новинаря преди няколко дни. Всъдеходът коства 100 000 лв. – колкото 200 пенсии на Антон Радичев.

В близкото минало Богомил поддържаше автопарка си в идеална непорочност, само че в последно време не отдава огромно значение на хигиената. Когато фотографите ни го снимаха през седмицата, джипът му беше затрупан с тиня на всички места. Дори прозорците бяха изцапани и с намалена видимост през тях! Дано най-малко душата на журналиста да не е толкоз нечиста и съвестта да го принуди да постави край над издевателството над някогашния си тъст.

В началото на годината артистът с прякор Баба Тонка за следващ път проплака, че трепери дали няма да загуби жилището си. Артистът от Народния спектакъл, " Оркестър без име " и " НЛО " ипотекира жилището си, когато Богомил бе женен за щерка му Кристина. Кредитът трябваше да послужи за построяването на дом за младите.

Грозев подвигна къща, само че си я резервира след развода. А задължението към банката не пожела да трансферира на свое име и то продължава да  тежи като камък на шията на надарения деец от Имперската натрупа.

" През януари 2019-а мина бракоразводното им дело с щерка ми. Тогава Богомил сподели, че още идната седмица ще ми звънне да се разберем, да оправим ипотеката. Да, но не! Непрекъснато се крие, не ми подвига даже телефона. Какво да върша с този човек? Кажете ми какво да върша? Мисля да отида до Нова телевизия и да приказвам с някой от шефовете. Надявам се да получа подпомагане ", разгласи Радичев пред " Уикенд " преди към месец.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР